Programa “Orientacinės varžytuvės Šilauogių ir levandų ūkyje su blynų kepimu ant laužo”

ŠILAUOGIŲ IR LEVANDŲ ŪKIS ☎️ 867012044 📧silauogesirlevandos@gmail.com 🏡Trakų rajonas, Penkininkų kaimas, Markutiškių kelio g. 29

Didesnis žemėlapio vaizdas

Edukacijos metu vaikai turės progą pamiklinti ne tik kojas, bet ir smegenis- pagal specialiai kartografės mūsų ūkiui sukurtą žemėlapį reikės surasti pažymėtus punktus, o juose – atsakyti į klausimus ir atlikti užduotis bei surinkti pasislėpusias raides.

** Punktai išdėstyti visoje mūsų ūkio teritorijoje- beveik 3 hektaruose, taigi ši edukacija – puikus laiko praleidimas gryname ore, proga pažinti mūsų ūkyje auginamus augalus- šilauoges, levandas, sausmedžius, avietes – bei aplinkui plytinčią laukinę gamtą.

** Vaikai su žiūronais apžiūri aplinkui mūsų ūkį plytinčius miškus, kalbamės apie juose gyvenančius gyvūnus. Dalis orientacinių varžytuvių punktų išdėstyti pamiškėje, taigi vaikai užsuka pasidairyti ir į patį mišką.

** Į edukacinę programą įtraukėme ir visų lankytojų pamėgtą basų kojų taką šilauogių lauke.

** Visos orientacinės edukacijos komandos, įveikusios numatytą maršrutą, atlikusios užduotis ir surinkusios pasislėpusias raides, galiausiai iš jų perskaito užkoduotą frazę.

Gerokai pasimankštinę gryname ore ir praalkę, vaikai patys ant laužo didelėje keptuvėje kepa blynus ir juos valgo su firmine mūsų šilauogių uogiene.

Orientacinė edukacija mūsų ūkyje tinka amžiaus grupei nuo priešmokyklinukų iki šeštokų.

Kaina vienam vaikui – 12 eurų.

Minimali edukacijos kaina grupei – 150 eurų.

 Lauksime jūsų atvykstant!

ŠILAUOGIŲ IR LEVANDŲ ŪKIS

☎️ 867012044

📧silauogesirlevandos@gmail.com

🏡Trakų rajonas, Penkininkų kaimas, Markutiškių kelio g. 29

FB https://www.facebook.com/A.Zukovski


Atgal