SVAJONĖS PILDOSI TRAKUOSE! – mero kvietimas prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo mieste bei puošti savo namų ir įstaigų aplinką

❄️SVAJONĖS PILDOSI TRAKUOSE!

🌲Artėjant gražiausioms žiemos šventėms kaip ir kasmet kviečiame švietimo įstaigas, verslininkus ir visus Trakų miesto gyventojus prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo mieste bei puošti savo namų ir įstaigų aplinką.

Labai džiugu, kad 2025 m. Trakuose bus organizuojamas pasaulio jaunių (U19) irklavimo čempionatas, atversiantis išskirtines galimybes jauniesiems sportininkams siekti svajonių.

Visi kartu, palaikydami sportininkus, galime savo mylimą, ežerų apsuptą miestą papuošti apšerkšnijusiais laiveliais, spindinčiomis burėmis, lediniais irklais ir panašiais papuošimais.

Taip pat šiais metais vėl kviečiame visas švietimo įstaigas, įmones, organizacijas, bendruomenes dalyvauti Kalėdinių eglučių alėjos iniciatyvoje, Jūsų dėka taip gražiai pernai puošusioje Karaimų gatvę.

👉Pagamintą eglutę ar kalėdinę instaliaciją registruoti galima iki lapkričio 15 d. el. p. dovile.bagdanaviciene @trakai.lt , o eglutes pastatyti nurodytose vietose galėsite lapkričio 22 d., individualiai nurodytu laiku.

✅Jūsų Kalėdų eglutės įsižiebs kartu su pagrindine miesto egle lapkričio 29 d., sukurdamos nepakartojamą kalėdinę pasaką.

Registracijos metu nurodykite eglutės aukštį, plotį, iš ko ji pagaminta ir kitus techninius pastatymo ir apšvietimo ypatumus.

ℹ️Išsamesnę informaciją teikia Trakų rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriaus vyriausioji specialistė Dovilė Bagdanavičienė tel. (0 528) 50 480, el. p. dovile.bagdanaviciene @trakai.lt .

✅Taip pat kviečiame visus prisijungti prie kalėdinės mugės ir eglutės įžiebimo metu džiuginti miestiečius ir svečius savo kurta produkcija, suvenyrais, šilta arbata ar skanėstais.

ℹ️Informaciją teikia Trakų seniūnijoje telefonu +370 528 55730 bei elektroniniu paštu trakai@trakai.lt.

Savivaldybės meras Andrius Šatevičius


Atgal